Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Business Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Business Analist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Deze financiële dienstverlener is op zoek naar een scherpe analyticus voor het multidisciplinair agile team van de afdeling Online Channels: ‘New Client Take On’. Samen met jouw teamleden, je Product Owner, DevOp Engineers, Data Experts en andere Business Analisten, bouwen jullie aan een concrete digitale end-to-end New Client journey. Je bouwt dagelijks mee aan de optimale digitale ervaring voor zakelijke klanten om een nieuwe zakelijke rekening te openen. Je zet altijd de beleving van de klant centraal en draagt zowel bij aan de positieve ervaring en het gemak van de online klantjourney, als aan het complexe landschap van wet- en regelgeving. Verder ben je analytisch sterk onderlegd, communicatief sterk en een teamplayer!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 04-03-2020 en de beoogde start is per z.s.m., 36-40 uur per week, voor min. 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Tess Hoens, via tesshoens@sqiq.nl of bel +3120 800 6004.

Meld je aan Terug naar interim