Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Business Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Business Analist

Essentie van de opdracht: als Business Analist ben je de schakel tussen de product teams en de data. Je begrijpt grote datasets, maar vertaalt deze ook graag naar bruikbare informatie. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van data naar oplossingen voor de business, het optimaliseren van de werkbaarheid, de behoefte van de product owners in kaart brengen en deze te adviseren, als ook het daadwerkelijk zelf met de business schakelen. Ook heb je ervaring met datamapping voor applicaties, je kan het proces maken van data-element toewijzingen in een zeer complexe structuur en je bent zowel functioneel als business sterk onderlegd. Hierbij werk je samen met de verschillende Agile teams. Ben of ken jij diegene met een ondernemende mindset, corporate handigheid én een innovatieve mentaliteit? Reageer dan nu! 

Deze aanvraag is binnengekomen op 28-08-2020, de startdatum is per direct voor 32 uur per week, t/m het einde van het jaar met kans op verlenging.

Interesse? Stuur dan een mail met jouw nieuwste cv en vermeld hierbij ook de titel van de interimaanvraag naar frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim