Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Business Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Interim Business Analist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Interim Business Analist ben je verantwoordelijk je samen met andere data analisten verantwoordelijk voor alle klant campagnes. Je ontwikkelt, implementeert en onderhoudt doelgroep selecties. Daarnaast bouw, onderhoud, innoveer en optimaliseer je campagnes. Je voert rapportages en analyses uit. Vervolgens evalueer je deze data. Je sport en onderzoekt constant kansen. Je stelt doelstellingen van het eigen team en ondersteunt bredere onderwerpen binnen e-commerce en engagement. Het hebben van ervaring met campagnemanagment tooling & Selligent is een pre. Tot slot ben je servicegericht, creatief, kritisch en zorgvuldig. Heb je ervaring met SQL, Databricks en Adobe? Is het jouw drive om in een concurrerend online speelveld het verschil te maken? En ben je data driven? Het uitstekend beheersen van de Nederlandse taal is een must. Vink jij al deze boxen aan? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 09-03-2023, per direct, voor 32-36 uur in de week in Amsterdam (hybride).

Voor vragen en interesse mail je naar Tijn Smit via +316 50592631 of via tijnsmit@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim