Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Business Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Business Analist voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: Binnen het grid Hypotheken wordt in Agile teams gewerkt aan de realisatie van de Instant Hypotheek. De werkzaamheden zijn verdeeld in een analyseteam en een realisatieteam. In het analyseteam worden de stories voorbereid voor realisatie, inclusief de afstemming met de risico afdeling. Omdat bij de Instant Hypotheek wordt gewerkt met bron-informatie in plaats van fysieke documenten (bijv. kopie rijbewijs en loonstrook) vraagt dit vooraf veel analyse werk, beleidsaanpassingen en afstemming met diverse partijen. Daarna moet de uitwerking concreet worden gemaakt en stories voor realisatie worden geschreven. We zijn opzoek naar iemand die business analyses kan maken op het gebied van bronnen en beleid, voorstellen maken op het gebruik van bronnen en het testen van opgeleverde functionaliteit. Daarbij denk je mee aan de roadmap en de volgorde van opleveren richting een instant hypotheek.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 19-07-2019 en de beoogde start is per 1 september, 32 tot 36 uur per week (in overleg), voor minimaal 3-4 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim