Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Digital Marketing Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Business Developer voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Business Developer ga jij je bezig houden met het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van klantgerichte, toekomstvaste klantproposities met als doel: meer tevreden klanten. Het team waarin je komt te werken is multidisciplinair, en bestaat uit andere business developers, marketeers, data analisten en content specialisten. Samen ben je verantwoordelijk van idee tot executie voor het bedenken, ontwikkelen en vermarkten van nieuwe proposities. Daarnaast heb jij ruime ervaring met consultancy en weet jij het een en ander van consument krediet.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 24-02-2020 en de beoogde start is per begin maart, 36-40 uur per week, t/m einde van het jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel 020-8006004.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim