Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Business Implementatie Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder! SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Business Implementatie Manager voor een financiële dienstverlener: 

Essentie van de opdracht: in deze rol ben jij hét gezicht van de digitale implementatie: je bereid voor, zet je creativiteit in, enthousiasmeert, overtuigt, implementeert én monitort digitale veranderingen. Als Implementatie Manager ben je verantwoordelijk voor de implementatie van alle nieuwe digitale producten en diensten, verbeterde processen en nieuwe proposities naar de markt. Je neemt mensen mee, managed weerstand, staat op de voorgrond van de verandering en zorgt voor de juiste faciliteiten om de verandering nog beter te ondersteunen. Je draait je hand niet om om nieuwe manieren en ideeën te bedenken om klanten en collega’s mee te nemen in een verandering of verbetering. Hierbij is planning, structuur, goede communicatie en voorbereiding erg belangrijk. Elke aanpassing, nieuwe feature of product/dienst heeft impact: op de klanten, de collega’s, op het call volume bij service, op wijzigingsverzoeken bij Operations. Jij krijgt energie van ergens volop induiken, bent een kei in stakeholder management, creatief en kritisch en je snapt alles wat betreft implementatie, impact en communicatie. En uiteraard heb je affiniteit met digital.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 25-03-2021 en de beoogde start is zsm, voor 4 a 5 dagen per week, voor minimaal 3 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Kiki van der Ben via +31 6 30506285 of via kikivanderben@sqiq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim