Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Campagne & Content Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Campagne & Content Marketeer voor een Scale Up:

Essentie van de opdracht: Als Campagne & Content Marketeer heb je een leidende en proactieve rol in het bepalen en implementeren van activatie campagnes, zowel voor het merk zelf als voor de klant. Hierin implementeer je de beste aanpak voor het behalen van de marketingdoelen en resultaten. Het is het aan jou om bij te sturen op basis van performance. Je verantwoordelijkheid ligt vooral bij het bedenken van campagnes en om de klanten te verbinden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het creëeren van de content en ben jij de drijvende kracht achter de activatie op de diverse online en offline kanalen. Binnen het team geef je onder andere adviezen, en spring je bij waar nodig om de resultaten te behalen. Je optimaliseert het plan van aanpak en jouw creatieve brein is belangrijk voor de opzet en invulling van de campagnes. Lijkt het jou leuk om content te creëren, campagnes van A tot Z te managen én de KPI’s te bepalen? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 28-07-2022, per direct, voor 32-40 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn via +316 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim