Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht

Interim Channelmanager Online Sales voor een Telecom/Energiemaatschappij.

Essentie van de opdracht: als Channelmanager Online Sales ben je verantwoordelijk met het salesteam voor het realiseren van de  afzetdoelstellingen via alle kanalen. Jij realiseert de online salesdoelstellingen op het gebied van internet en mobiel. De focus ligt op het samenstellen van de juiste proposities behorende bij de online doelgroep, het genereren van kwalitatief goed verkeer hiervoor en het optimaliseren van de on-site conversie op dit verkeer. Jij signaleert on-site verbeterpunten middels kwantitatieve en kwalitatieve bronnen en zet dit om in optimalisatie. Daarnaast heb je ervaring met het samenwerken met bureaus.  

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 09-01-2019 en de beoogde start is per februari.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
meld je aan Terug naar interim