Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Communicatieadviseur  die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht

Interim Communicatieadviseur voor een Overheidsinstelling.

Essentie van de opdracht: jij bent verantwoordelijk voor het leveren van communicatieadvies, zowel intern als extern, in zowel de ondersteuning als de uitvoering. Jij draagt bij aan een communicatiejaarplan en zorgt voor de uitvoering daarvan. Voor jou is het geen probleem om te schakelen tussen verschillende opdrachtgevers en communicatiewerkzaamheden op verschillende niveaus. Samen met de verantwoordelijke woordvoerder werk jij samen aan de beantwoording van persvragen, monitor je wat er in de (sociale) media afspeelt op het gebied van erfpacht en uitgifte. Jij schrijft en redigeert inter- en intranetteksten, bewonersbrieven, artikelen offline en online (kranten, online portalen etc.). Ben jij goed in stakeholdermanagement en lever jij graag een actieve bijdrage aan de professionalisering van het team en de communicatiefunctie binnen een afdeling?

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 20-02-2019 en de beoogde start is per maart.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
meld je aan Terug naar interim