Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim Digital Communicatie & Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatie & Content Specialist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: We zijn op zoek naar een Communicatie & Content specialist die sterk is in 1 op 1 communicatie vanuit de opdrachtgever richting de klant. Jouw kwaliteit is het creëren van sterke content voor de communicatie richting de klant om zo de klant in beweging te krijgen. Jij komt terecht in een nieuw team dat zich focust op het opsporen van witwaspraktijken. Jij bent verantwoordelijk voor alle copy & content, schakelt zelf met het team en bedenkt samen met de marketeer de campagnes waar jij de teksten voor zult schrijven. Jij hebt 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van content en communicatie, ervaring met Tridion is een pre.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 09-01-2020 en de beoogde start is per direct, 36 uur per week, voor in ieder geval 3 maanden met kans op verlenging.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +3120 800 6004

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim