Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Communicatie Expert die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatie Expert voor een Financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Interim Communicatie Expert heb jij een actieve rol bij de ontwikkeling, vernieuwing en realisatie van communicatie naar de klanten en intermediairs. Je werkt zelfstandig aan opdrachten, je weet resultaten te boeken en daarin de interne stakeholders mee te nemen. Je werkt aan de verbetering van klant- of intermediairbrieven, de website of vertaal je veranderingen in producten, voorwaarden of processen naar passende communicatie voor de klant of intermediair. Je bent betrokken bij verandertrajecten en vervult daarin jouw rol als Communicatie Expert, dit doe je in een multidisciplinair team dat agile werkt. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring met een afgeronde Nederlandse Communicatie-opleiding, ben jij een enthousiaste communicatie expert, én zet jij alles op alles om met jouw teamgenoten de missie te realiseren? Dan zoeken wij jou! 

Deze aanvraag is binnengekomen op 23-08-2022, per direct, minimaal 32 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim