Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Communicatieadviseur voor een overheidsinstelling.

Essentie van de opdracht: Jij bent een enthousiaste communicatieadviseur die zijn vak kent. Je hebt analytische vaardigheden die je graag met een hands-on werkmentaliteit combineert. Jij zal je bezig gaan houden met één van de grootste projecten in Den Haag en bent o.a. verantwoordelijk voor het schrijven van de webteksten, wervingscampagnes opzetten en uitvoeren hiervoor. Je volgt de ontwikkelingen en signaleert mogelijkheden voor werkprocessen, methoden en technieken en maakt hierbij verbetervoorstellen.

Je hebt (semi)overheidservaring en ervaring met het bedenken en uitvoeren van on- en offline communicatiemiddelen, zowel als dus ervaring met het opzetten van campagnes, incl. contentplanning.

Let op: deze opdracht is op projectbasis!

De aanvraag is binnengekomen op 13-08-2020, en de beoogde start is per 01-09-’20 tot 01-05-’21, 32 tot 36u uur per week.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim