Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Communicatieadviseur  die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht

Interim Communicatieadviseur voor een Overheidsinstelling.

Essentie van de opdracht: jij bent verantwoordelijk voor het leveren van communicatieadvies, zowel intern als extern, in zowel de ondersteuning als de uitvoering. Jij gaat samen met de communicatiestrateeg een communicatiestrategie en plan ontwikkelen en zorgt ervoor dat dit uitgevoerd word. Je gaat zorgen voor een betere samenwerking met de andere communicatieadviseurs van uitvoeringsinstanties. Ook ga je adviseren over de in te zetten middelenmix en vorm (laten) geven aan de uitvoering hiervan. Ben jij communicatief sterk, vind jij het leuk om strategieën te ontwikkelen, heb jij een hands on mentaliteit én heb jij ervaring in een soortgelijke rol bij een overheidsinstelling? Dan zoeken wij jou!  

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 27-10-2022, start per direct, 32 uur per week, hybride (Noord-Brabant)

Interesse? Meld je hieronder aan! Jelle Verkleij, via +31 6 46 39 59 17 of via jelleverkleij@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
Meld je aan Terug naar interim