Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Communicatieadviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatieadviseur voor een pensioenfonds:

Essentie van de opdracht: als Communicatieadviseur adviseer je collega’s en klanten vanuit jouw expertise over onderwerpen zoals het nieuwe pensioenstelsel, de financiële situatie, veranderingen in regelingen en wetgevingen en andere vraagstukken. In samenwerking met pensioendeskundigen en juristen ontwikkel je beleidsadviezen en bewaak je of het beleid in lijn is met de belangen van deelnemers en werkgevers. Je sprint in op actualiteiten en leidende pensioenthema’s en ontwikkelt strategische communicatieplannen. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team die zich bezig houdt met het verbeteren van dienstverlening waarbij je vanuit expertise communicatietactieken ontwikkelt. Lijkt het jou leuk om plannen te implementeren om zichtbaarheid en positioneringen van fondsen te versterken? Ben je in staat om abstracte ideeën en vragen om te zetten  in concrete plannen? En ben je resultaat gericht? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 19-01-2022, start is per maart, voor 38 uur per week. Hybride en omgeving Heerlen.

Voor vragen en interesse mail je naar Jelle Verkleij via +316 46395917 of via jelleverkleij@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim