Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de communicatieadviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim communicatieadviseur voor een gemeente

Essentie van de opdracht: Als communicatieadviseur ben verantwoordelijk voor de allround communicatie voor het ruimtelijke domein. Het doel is om laagdrempelig en transparant te communiceren met bewoners, ondernemers en
bezoekers van de binnenstad. Je bent verantwoordelijk vanaf advies tot en met de uitvoering. Je adviseert op strategie en aanpak op het vlak van marketing en communicatie, begeleiden productie communicatiemiddelen en campagnes. Daarnaast schrijf je teksten, zoals nieuwsbrieven, en ontwikkel je sterke boodschappen. Daarnaast heb je natuurlijk ervaring in het ruimtelijke domein.

Deze aanvraag is binnengekomen op 19-10-2020, de startdatum is zo snel mogelijk 32-36 uur per week voor in ieder geval 6 maanden (met kans op verlenging).

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 531 28 802 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim