Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Communicatieadviseur  die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatieadviseur – medior voor een Overheidsinstelling.

Essentie van de opdracht: Jij bent een stevige communicatieadviseur die zich met enthousiasme wil inzetten voor de communicatie voor een cluster van een gemeente. Het cluster speelt een cruciale rol bij de leefbaarheid van de gemeente en draagt actief bij aan een schone, hele, veilige en duurzame stad. Samen met de senior Communicatieadviseur zorg jij voor het opstellen van de communicatieaanpak, voer jij die uit en coördineer jij deze uitvoering. Jij borgt de samenhang met de andere uitvoerorganisaties en het gehele cluster door goed samen te werken met collega communicatieadviseurs.  Jij geeft ad hoc communicatieadvies aan het management en hebt ervaring met het werken met Factor C, gedragsbeïnvloeding, storytelling, huisstijladvies, media advies en online redactie. Jij bewaakt de kwaliteit van de communicatie als geen ander en zorgt daarbij ook voor interne communicatie en kennisdeling.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 11-06-2019 en de beoogde start is per begin juli, 32 tot 36 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim