Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij de interim Communicatieadviseur die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatieadviseur voor een overheidsinstelling.

Essentie van de opdracht: Voor het dossier stikstof is er behoefte aan de inzet van een senior communicatieadviseur die in overleg met de programmamanager en de sector Communicatie het communicatie- en participatietraject over stikstof ontwikkelt en uitvoert. Jij bent een enthousiaste communicatieadviseur die zijn vak verstaat. Je hebt een uitstekende schrijfvaardigheid, bent samenwerkingsgericht en hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Verder heb je ervaring binnen provenciale, gemeentelijke of rijksoverheid en ervaring met participatietrajecten. Je hebt ervaring en/of affiniteit met natuur en milieucommunicatie.

De aanvraag is binnengekomen op 14-07-2020, en de beoogde start is per 1 september, 24 uur per week. De opdracht duurt minimaal 1 jaar.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Tess Hoens, via +31 6 464 27 010 of tesshoens@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim