Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Communicatieadviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatieadviseur voor een overheidsinstelling:

Essentie van de opdracht: als Communicatieadviseur ontwikkel je een communicatieplan en begeleid je projecten. Je adviseert en ondersteunt collega’s en bestuurders bij allerlei communicatievraagstukken. Daarnaast neem je ook de uitvoering van voor je rekening. De uitvoering kan bestaan uit een eenmalige vraag maar kan ook betekenen dat je deelneemt in een projectgroep. Je dagelijkse werk bestaat onder andere uit de redactie, interne communicatie, sociale media en pers. Het is belangrijk dat je adviezen persoonlijk en schriftelijk helder en correct kan verwoorden en presenteren. Tot slot heb je inzicht in politiek/bestuurlijke en organisatorische verhoudingen en kun je omgaan met belangentegenstellingen. Heb je uitstekende schrijfvaardigheden? Kun je goed zelfstandig aan de slag maar ook in een projectteam werken? En kan je goed schakelen tussen praktische en strategische klussen? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 05-12-2022, start is per januari, voor 28-32 uur per week, voor minimaal 6 maanden. Hybride en omgeving Groningen

Voor vragen en interesse mail je naar Jelle Verkleij via +316 46395917 of via jelleverkleij@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim