Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Communicatieadviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatieadviseur voor een overheidsinstelling:

Essentie van de opdracht: als Communicatieadviseur geef je advies aan bestuurders en collega’s over de inzet van communicatie(middelen). Je schrijft communicatieplannen en coördineert de uitvoering ervan of voert deze zelf uit. Je krijgt een aantal projecten en dossiers onder je hoede waar je (mede)verantwoordelijk voor bent. Je komt in een team terecht dat bestaat uit (strategische) communicatieadviseurs, online communicatie medewerkers en vormgevers. Het is belangrijk dat je gevoel hebt voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Lijkt het jou leuk om je collega’s helder te adviseren en te ondersteunen waar nodig? Ben je stressbestendig? Heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden? En ben je proactief, resultaatgericht en inventief? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 05-12-2022, start is per direct, voor 24-32 uur uur per week, voor minimaal 6 maanden. Hybride en omgeving Groningen

Voor vragen en interesse mail je naar Jelle Verkleij via +316 46395917 of via jelleverkleij@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim