Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij de interim Communicatieadviseur die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatieadviseur voor een overheidsinstelling.

Essentie van de opdracht: als allround communicatieprofessional ben jij thuis in de dienstverlening, participatietrajecten en het sociaal domein. Jij hebt goede adviesvaardigheden en steekt graag de handen uit de mouwen. Jij bent digitaal vaardig en kent alle laatste online trends. Naast het schrijven van een communicatieplan, denk je mee over de strategische communicatieboodschappen en zet je jouw creativiteit en organisatietalent in om interne en externe communicatiemiddelen te maken voor programma’s die verschil gaan maken voor de inwoners en bedrijven in deze gemeente. Jij hebt ruime ervaring met participatietrajecten en met dienstverleningscommunicatie, goede redactionele vaardigheden, ervaring met webspecialismen, CMS’en en met online nieuwsbrieven.

De nadruk ligt op participatiecommunicatie, daarnaast is ervaring binnen het sociaal domein en gemeentelijke ervaring een harde eis.

Let op: deze opdracht is op projectbasis!

De aanvraag is binnengekomen op 25-06-2020, en de beoogde start is per medio juli, 28 uur per week. De opdracht duurt minimaal tot het einde van het jaar.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim