Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Communicatieadviseur  die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatieadviseur voor een Overheidsinstelling.

Essentie van de opdracht: Jij bent een stevige (medior/senior) communicatieadviseur die met overtuiging de communicatieadviseurs van de betrokken partijen kan enthousiasmeren en verbinden, om gezamenlijk een bijdrage te leveren aan een festival dat de tolerantie en de diversiteit van de stad Amsterdam onderstreept. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor het gemeentelijke projectteam. Daarnaast houd jij bezig met het voorzitten en coördineren van de communicatiewerkgroep. Jij levert het communicatiedraaiboek en bent verantwoordelijk voor de interne- en externe communicatie en stemt berichtgeving af met de woordvoerder. Ben jij goed in stakeholdermanagement en lever jij graag een actieve bijdrage aan de professionalisering van het team en de communicatiefunctie binnen een afdeling?

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 06-03-2019 en de beoogde start is per april.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
meld je aan Terug naar interim