Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Communicatieadviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatieadviseur voor een overheidsinstelling: 

Essentie van de opdracht: voor een overheidsinstelling zijn wij op zoek naar een communicatieadviseur die verantwoordelijk wordt voor de adviezen in externe en interne communicatietrajecten- en evenementen, de coördinatie doet en ze (grotendeels) uitvoert. Jij zal het ontwikkelen van het gebruik en onderhoud van social media en de website op je nemen, organiseert evenementen en bijeenkomsten en zorgt voor afstemming op gebied van communicatie met andere overheidsinstellingen. Overigens is een groot deel van de opdracht gericht op elektrisch vervoer en de positionering hiervan, daarom is ervaring in de (elektrische) mobilieitssector een grote pre. Ook is ervaring binnen de overheid zeer gewenst!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 12-05-2020 en de beoogde start is 1 juni, 24 – 32 uur per week, voor de periode van een jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan! Tess Hoens, via tesshoens@sqiq.nl of bel +316 464 27 010.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim