Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Communication Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communication Manager voor een Uitgeverij:

Essentie van de opdracht: Als Interim Communication Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, leiden en uitvoeren van plannen voor de interne en externe communicatie. Daarnaast ontwikkel en implementeer je effectieve stakeholdergerichte communicatie-initiatieven. Ook geef je leiding aan projecten zoals ‘media opportunities’, sociale media, personeelscommunicatie, public relations, corporate branding en positionering. Verder ben je als Communication Manager een strategische en tactische ondersteuning voor divisiecommunicatie op initiatiefbasis en werk je op lokaal niveau om divisie- / wereldwijde doelstellingen te bevorderen.

Deze aanvraag is binnengekomen op 15-09-2022, per direct, 4 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via Mitchwesten@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim