Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Consultant Campagnes & Activaties met management skills die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Consultant Campagnes & Activaties voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Consultant Campagnes & Activaties ontwikkel je samen met een team een strategie voor lokale marketingcampagnes. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het analyseren van markttrends, klantgedrag en concurrentie om gerichte campagnes te creëren die aansluiten bij de behoeften van de klant. Daarnaast creëer en implementeer je activatie programma’s om de betrokkenheid van de klant vergroten. Dit kan onder andere bestaan uit het organiseren van evenementen en loyaliteitsprogramma’s om de betrokkenheid te stimuleren. Je biedt ondersteuning bij het plannen en uitvoeren van marketingactiviteiten en adviseert over de meest effectieve marketingbenaderingen. Tot slot analyseer je gegevens en meet je de effectiviteit van verschillende initiatieven om zo kansen te identificeren en wellicht te optimaliseren voor de toekomstige campagnes. Lijkt het jou leuk om samen te werken met verschillende teams? Neem je graag initiatieven? En ga je geen uitdaging uit de weg? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 17-05-2023 en de beoogde start is per direct voor 24- 32 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285of via mitchwesten@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim