Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Consumer Data Analyst die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Consumer Data Analyst voor een Fashionmerk:

Essentie van de opdracht: als Consumer Data Analyst maak je deel uit van het Europese CRM-team binnen de marketingafdeling. Het doel: klantteveredenheid en -retentie op alle Europese markten en kanalen. Jij bent verantwoordelijk voor het leveren van verschillende analyses aan de stakeholders. Jij helpt de consument beter te begrijpen en laat op basis van deze analyses de juiste beslissingen nemen, weet hoe de betrokkenheid van de consument vergroot wordt en hoe uiteindelijk de verkoop wordt gestimuleerd. Weet jij hoe je als gepassioneerde analist het marketingteam analytische en strategische ondersteuning biedt? 

Let op: de voertaal is Engels.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 09-09-2019 en de beoogde start is z.s.m. 32 uur per week (in overleg), voor een periode van 6 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31208006004 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

 

Meld je aan Terug naar interim