Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Content & Campagne Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content & Campagne Marketeer voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Content & Campagne Marketeer ben je verantwoordelijk voor het creëeren van de content en ben jij de drijvende kracht achter de activatie op de diverse online en offline kanalen. Je hebt een coördinerende rol waarin je samen met collega’s binnen het marketingteam en met accountmanagers campagnes creëert die bijdragen aan gezamenlijke groei met partners, campagnes die zorgen voor een grotere merkbekendheid en campagnes die in spelen op de verschillende thema’s, zoals de zomercampagnes, kerstcampagnes etc. Ook stel je duidelijke briefings op richting ontwerpbureaus en mediapartners. Je zorgt voor een frisse blik waarbij je het team kan inspireren betreft de content. Ben jij creatief, communicatief en conceptueel vaardig? Heb je ervaring in de retailomgeving? Heb je ervaring met B2C? En heb je ervaring met Adobe Photoshop en/of InDesign? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 17-02-2022 en de beoogde start is per direct, voor 4 dagen in de week, voor 4-5 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl.

Meld je aan Terug naar interim