Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Content Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content Manager voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als content manager stuur je een team aan dat zich bezighoudt met het ondersteunen van de operationele content teams, werkt aan specifieke content excellence projecten, en de support in de vorm van samenwerkingen met content leveranciers en het activeren van het partner netwerk om betere content te leveren. Als content manager stimuleer je zowel de ontwikkeling van de individuen in het team, als het team als geheel. Je bent verantwoordelijk voor het team de juiste richting op sturen, door middel van teamdoelen die in lijn zijn met de afdeling- en organisatiedoelen. Ook speel je een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van grotere, strategische projecten en stakeholder management. Heb jij ervaring met het aansturen van een team? Weet jij hoe je doelstellingen en richtlijnen voor de content vormt? En ben jij data gedreven? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 10-06-2022 en de start is per mei, voor 4 a 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via flovanderhorn@sqiq.nl of via +31 6 10595623.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim