Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Content Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content Marketeer voor een uitgeverij :

Essentie van de opdracht: Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, creëren en faciliteren van relevante content om producten of diensten in de markt te zetten. Met de content worden prospecten en klanten geïnformeerd, aangetrokken en aangezet tot het nemen van actie. Je brengt de informatiebehoefte in kaart samen met de GTM marketeer, de digital marketeers en de campaign marketeer. Je begrijpt de taal en beeldtaal van de doelgroep en je bent je bewust van welke content in welke contentvorm het beste past in de verschillende fases van de buyer en customer journey. Daarnaast analyseer je de resultaten en stuur je bij waar nodig. Als Content Marketeer in deze rol ben je naast creatie ook verantwoordelijk voor whitepapers, video’s, checklists en e-books. Het is dus een vrij brede content marketing rol, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor afgebakende projecten. Voor de creatie van de kwalitatieve content geef je opdrachten aan externe partners die je nauwgezet opvolgt.

Heb jij skills met beeld bewerking, beeld creatie, campagne content of ken jij iemand? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 07-06-2022 en de start is per direct, voor 4 a 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via mitchwesten@sqiq.nl of via +31 6 41399790.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim