Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Ben óf ken jij die Interim Content Webshop marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content Webshop Marketeer voor het data bedrijf van een logistieke speler.

Essentie van de opdracht: als content webshop marketeer ga jij samen met jouw team het data bedrijf van deze logistieke speler verder uitbouwen. De opdrachtgever zit nu in een fase waarin zij haar portfolio heeft geherstructureerd en dit nu gaat vermarkten, samen met een marketingteam bestaande uit de disciplines: propositie, campagne en content. Voor die laatste zijn zij dus opzoek naar een interimmer die op het gebied van content de strategie helpt uit te werken en voornamelijk helpt met de uitvoering ervan. Jij bent iemand die content marketing in combinatie met data en e-commerce snapt, en vooral krachtig is in de executie hiervan. Ervaring met het werken voor of bij een grote/middel grote webshop is een must. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 22-09-2020 en de beoogde start is per oktober voor 32-40 uur per week, t/m het einde van het jaar.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan en vernoem hierbij de titel van de interim aanvraag.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse mail je naar Kiki van der Ben via kikivanderben@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim