Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Content/Project manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content/Project Manager voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Als Content/Project Manager ben je voor een dochterbedrijf van één van de grootste financiële dienstverleners werkzaam. Deze houdt zich bezig met kredietverlening. Dankzij jouw kennis van content management, communicatie en het begeleiden van projecten help jij de organisatie overstappen van een eigen intranet omgeving, naar een intranet omgeving van de financiële dienstverlener. Als project enabler leid je dit project in goede banen, en is je blik gefocust op leveren. Daarnaast denk je mee en adviseert, en brengt je eigen gedachten in. Dit doe je in samenwerking met je eigen team inclusief een communicatiespecialist, maar ook met de andere stakeholders binnen de organisatie. Een pré is ervaring met specialisatie in nieuwe media. Belangrijk is het hebben van ervaring met het aansturen van projecten met diverse deelnemers en stakeholders. Ben jij creatief, oplossingsgericht, en sta je sterk in je schoenen? Reageer dan nu!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 19-01-2022 en de beoogde start is per direct, voor 4-5 dagen in de week voor minimaal 4 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via mitchwesten@sqiq.nl of via + 31 6 30 506 285.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

 

Meld je aan Terug naar interim