Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content Specialist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Je scherpt de content richtlijnen aan voor de systeemoutput. Dit doe je in samenwerking met collega’s vanuit het Copy team en Content Experts. Je verzamelt gegevens en analyseert de huidige systeemoutput (bankmails, brieven, notificaties en bijvoorbeeld e-mails). Daarnaast zorg je ervoor dat content migraties worden uitgevoerd op basis van genoemde analyse. Dit doe je in nauwe samenwerking met diverse stakeholders. Je verricht migratie door bijvoorbeeld het verwijderen van oude bankmails. Je herschrijft bestaande bankmails en digitaliseert papieren systeemoutput. 

Jouw skills:

– Je bent een ervaren copywriter, bij voorkeur op het gebied van digitale- als (papieren) procescommunicatie
– Je bent klantgericht en houd de focus op kwaliteit
– Goed kunnen samenwerken met content- en andere collega’s
– Je bent resultaatgericht en houd ervan om meters te maken

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 09-10-2019 en de beoogde start is medio oktober, 36 uur per week, t/m einde van het jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31208006004 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim