Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content Specialist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Ben jij die Content Specialist met veel ervaring in schrijven, een sterke arbeidsethos, en bovenal: Tridion ervaring? Dan is dit misschien wel dé aanvraag voor jou. Bij deze financiële dienstverlener zijn ze op zoek naar iemand die resultaatgericht is, verantwoordelijkheid neemt en een teamplayer is. Je hebt altijd het einddoel voor ogen en werkt hier samen met een optimalisatiespecialist, een conversation designer, twee contenspecialisten, een contentmanager en de redacteur naar toe! Je zoekt pro-actief naar manieren om de digitale servicecontent van nog betere kwaliteit te maken. De opgedane kennis deel je proactief met je teamleden. En als het over klantonderzoek/datagedreven werken gaat weet je de basics en kun je meepraten over de mogelijkheden. Samen met de optimalisatiespecialist onderzoek je hoe ze de klanten nog beter van dienst kunnen zijn met behulp van o.a. Google Analytics, Usabilla en A/B-testen.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 04-03-2020 en de beoogde start is per z.s.m., 32-40 uur per week, voor min. 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Tess Hoens, via tesshoens@sqiq.nl of bel +3120 800 6004.

Meld je aan Terug naar interim