Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content Specialist voor een uitgeverij.

Essentie van de opdracht: als Content Specialist ga jij je bezig houden met het ontwikkelen en uitvoeren van de content(strategie), je werkt met de content kalender en beheert de redactie-inbox voor de website. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het analyseren van de effectiviteit van verschillende soorten content, instrumenten en kanalen en het optimaliseren en testen van content, om zo het bereik en de conversie te vergroten. Waar nodig coördineer je tekstschrijvers en bloggers.

De aanvraag is binnengekomen op 17-11-2020, en de beoogde start is per direct, voor minimaal 32 uur per week.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar kikivanderben@sqiq.nl en vermeld daarin de naam van de aanvraag. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen.

Meld je aan Terug naar interim