Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content Manager voor een Financiële Dienstverlener :

Essentie van de opdracht: Jij bent de spin in het web en schakelt met veel business lines. Je werkt binnen het team aan het implementeren van de bedrijfsstrategie. Je schrijft én herschrijft content op basis van de Brand Voice van de bank samen met de richtlijnen die zijn afgestemd. Desgewenst plaats je de content in het CMS. Daarnaast help je ook bij het uitdenken en afstemmen van nieuwe richtlijnen en je zet waar nodig klantonderzoeken op. Jij denkt mee op strategisch vlak, maar houdt er ook van om je handen uit de mouwen te steken en zelf aan de slag te gaan met Copy en Content. Jij bent enthousiast, leergierig, nauwkeurig en pro-actief. Je denkt mee en gaat zelfstandig op zoek naar oplossingen. Maar je kan daarnaast ook een echte teamplayer zijn.

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 12-04-2022 en de start is per mei, voor 4 a 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch van Westen via mitchwesten@sqiq.nl of via +31 6 30506285.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim