Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content Specialist voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Content Specialist richt jij je op de complexiteit van producten en productinformatie. Je helpt bij het creëeren van content en verbetert de productcontent. Dit doe je niet enkel door passende stukken te schrijven, maar je zoekt ook naar het beeld, kleur, maat en afbeelding dat hier perfect op aansluit. Je bent verantwoordelijk voor de omschrijving van een product en maakt deze goed vindbaar door SEO te gebruiken. Je werkt nauw samen met andere Content Specialisten, Customer Journey Specialisten en Promotiespecialisten. Tot slot optimaliseer je de content en zorg je ervoor dat producten binnen de winkel voorzien zijn van de juiste content. Denk aan titels, beschrijvingen en afbeeldingen. Lijkt het jou leuk om leveranciers te helpen om de juiste aantrekkelijke content aan te leveren? Vind jij het leuk om verbeterplannen op de stellen die zorgen voor minder klantvragen en minder retouren? En ben je data-gedreven, verantwoordelijk en zelfstandig? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 17-03-2022 en de beoogde start is per april, 4-5 dagen per week, voor 6 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim