Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content Specialist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: voor een financiële dienstverlener zijn we opzoek naar een Content Specialist. Iemand die zich voornamelijk gaat bezighouden met het bouwen van pagina’s aan de hand van de input van opgestelde business lines. Je bent iemand die op het gebeid van digital content slim genoeg is, ervaring heeft binnen webredactie en complexe stof simpel kan doorvertalen naar mooie teksten. Idealiter heb je eerder gewerkt binnen complexe organisaties en heb je stakeholdermanagement ervaring.

Locatie: Zuid-Holland

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 21-08-2019 en de beoogde start is per november tot medio december, 32 tot 40 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +316 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim