Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Conversation Designer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Conversation Designer voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Als Conversation Designer kom je te werken in het centrale chatbot team, dat werkt volgens het Hub en Spoke model. Jij gaat werken in de Hub, in een scrumteam dat bestaat uit data-analisten, architecten en conversation designers. De Spoke richt zich vooral op het schrijven van content en de Hub pakt de overkoepelende conversation design taken op zoals: het helpen van de Spokes met het optimaliseren van de content en het bewaken van de kwaliteit. Jij zorgt ervoor dat de chatbot goed past in de omnichannel customer experience en op B1 niveau met de klanten kan communiceren. Ook doe je samen met data-analisten onderzoek om de performance van de chatbot om deze te verbeteren en adviseer jij de Product Owners. Als Conversation Designer ben je samen met de andere conversation designers in de hub verantwoordelijk voor het proactief adviseren van de stokes en contentkeuzes, het oppakken van nieuwe onderwerpen en het ontwerpen van nieuwe intents op basis van data. Samen met een team analyseer je complexe contentvraagstukken en nieuwe usecases. Tot slot adviseer je platform & development teams in de automatisering van processen en trainen jullie de nieuwe spokes. Samen zorgen jullie ervoor dat de chatbot iedere dag klanten beter kan helpen. Heb je affiniteit met conversational AI, User Journey Optimisation en Linguistic Modelling Approach? Ben je oplossingsgericht? En kan je goed prioriteren, communiceren en overzicht bewaren? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 31-03-2022 en de beoogde start is per direct, voor 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +31 6 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim