Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Datamanagement Coördinator die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Datamanagement Coördinator voor een retailer:

Essentie van de opdracht: als Datamanagement Coördinator zorg je samen met je collega’s voor kwalitatief hoogwaardige en volledige productinformatie waarmee we in
staat zijn de klant te helpen en in staat te stellen de juiste producten voor zijn/haar klus te kopen. In deze functie ligt je focus niet op één doelgroep, je komt in aanraking met het gehele assortiment en wordt daarmee echt een expert op het gebied van data. Je werkt samen met o.a de category manager & inkopers aan de vulling en kwaliteit van de productinformatie. Samen met hen en de leveranciers zorg je ervoor dat de deze informatie voldoet aan de wensen van de klant en de Overheid. Je hebt hierin een sturende rol. De data wordt door de gehele keten gebruikt en jij zorgt ervoor dat dit gestroomlijnd verloopt. Je brengt afdelingen en processen bij elkaar en innoveert waar nodig. De Datamanagement Coördinator rapporteert aan het Hoofd Datamanagement. Je werkt in een team dat in het hart van de organisatie zit. Data is namelijk de olie van veel van onze processen om alles soepel te laten verlopen.

Voel jij je een echte spin in het web, ben jij communicatief vaardig zowel als op schrift als verbaal, en denk jij in oplossingen? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 15-08-2022, per direct, voor minimaal 32 uur per week, hybride (50% aanwezig op kantoor in Leusden).

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim