Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Interim Content/Copy Expert die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content/Copy Expert voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Als Content/Copy Expert is het aan jou om de berichtenstrategie te verbeteren om zo collega’s in alle bedrijfsonderdelen in staat te stellen om compliant, relevante en persoonlijke berichten te creëeren voor de klant.  Dit wordt gedaan door het co-creëren van een duidelijke set van berichtrichtlijnen, geoptimaliseerd berichtontwerp, een geharmoniseerde manier van werken en tooling om leveringsteams sterker te maken. Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van gebruiksvriendelijke digitale tools en om eindgebruikers te ondersteunen met dit proces, om zo te voldoen aan de richtlijnen. Aan jou de taak om de huidige manier van werken van verschillende business lines, over te laten gaan naar een geharmoniseerde manier van werken voor campagnes en andere klantcommunicatie. Je werkt nauw samen met Business Analisten om ervoor te zorgen dat het proces compatibel is met de geselecteerde tooling. Ben jij sterk in stakeholdermanagement? En weet je stakeholders proactief te benaderen om de juiste informatie te verkrijgen? Heb je ervaring met de basisprincipes van campagneontwikkeling? En begrijp je datastromen in complexe communicatie architectuur? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 17-03-2022 en de beoogde start is per direct, voor 4- 5 dagen in de week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +31 6 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl.

Meld je aan Terug naar interim