Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Copy/Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Copy/Content Specialist voor een belangenbehartiger/dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Copy/Content Specialist ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van content om de klant te informeren over alle thema’s. Je verdiept je in het thema en in de behoeftes van de doelgroep. Jij als contentexpert ben vooral gefocust op het creëren en ontsluiten van creatieve en visueel aansprekende vormen van content vanuit een journalistieke invalshoek. Je krijgt veel vrijheid om je creativiteit hierop los te kunnen laten. Daarnaast schrijf en bouw je pagina’s op de site, plaats je posts op de socials en zet je nieuwsbrieven in elkaar. Je communiceert vanuit plannen die je zelf helpt op te stellen. Je komt te werken in een multidisciplinair team, waarbij je samen komt te werken met marketeers, product owners, kennisspecialisten en de andere content specialist. Heb jij kennis van het medialandschap? Heb je copywriting skills en kennis van SEO? En ben jij handig met programma’s zoals: Photoshop, Google Analytics en Obi4Wan? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 21-11-2022, per direct, voor 28 uur per week, hybride.

Voor vragen en interesse mail je naar Jelle Verkleij via +316 46395917 of via jelleverkleij@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim