Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Copy/Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Copy/Content Specialist voor een watervoorzieningsbedrijf:

Essentie van de opdracht: als Copy/Content Specialist ben jij degene die scherpe, heldere teksten schrijft en redigeert voor de verschillende websites van de organisatie. Je schrijft van dienstverlenende content tot verdiepende content over de werkzaamheden binnen de organisatie. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van de online dienstverlening en de zichtbaarheid van het werk van de organisatie op basis van data- en klantonderzoek. Samen met jouw collega’s maak je dus impactvolle content die bijdraagt aan de strategische opgaven van de organisatie, dit doe je in een agile werkomgeving. Ben jij iemand met een vlotte pen, heb je ervaring met schrijven voor online, inclusief SEO, kun je schrijven volgens B1 taalniveau, heb ervaring met CMS EpiServer of vergelijkbaar, kun je werken met tools als Hotjar, Usability Hub en Pro Ranktracker én heb je een Google Analytics certificaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 18-11-2022, per direct, voor 36 uur per week, hybride (2x per week in Amsterdam)

Voor vragen en interesse mail je naar Jelle Verkleij via +316 46395917 of via jelleverkleij@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim