Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Copy & Contentspecialist 

Essentie van de opdracht: een financiële dienstverlener is opzoek naar een Copy & Contentspecialist. De opdrachtgever is bezig met het ontwikkelen van een chatbot. De chatbot moet steeds beter in staat zijn haar klanten in de digitale kanalen gemakkelijk te helpen. Daarbij draait de opdracht om het uitdenken van conversaties en dialogen voor specifieke onderwerpen en het bouwen van conversaties/dialogen in IBM Watson. Verder is het opleveren van copy/content voor de chatbot op basis van tone en voice van de opdrachtgever en zul je meewerken om de randvoorwaarden voor de chatbot steeds beter in te richten (o.a. proces, tooling, richtlijnen, training).  

Daarnaast heb jij ervaring met het uitdenken en uitwerken van conversaties op basis van NLP/NLU. Kennis en ervaring met IBM Watson heeft zijn voorkeur en zul je intensief samenwerken met developers en data scientists. 

Deze aanvraag is binnengekomen op 15-8-2018 en de beoogde start is per 1 september tot en met het einde van het jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

SQIQ Logo

meld je aan Terug naar interim