Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Interim Copywriter voor een Financiële Dienstverlener

Essentie van de opdracht: We zoeken iemand die commerciële teksten en pagina’s voor het e-commerce team Sparen, Beleggen en Pensioen, die over beleggingsproducten kan schrijven. Samen met het team maak je het online content plan en ben jij degene die eindverantwoordelijk is voor alle content die op de website verschijnt om deze producten beter te verkopen. Conversiestijging is je missie. SEO en optimalisatie-ideeen zijn voor jouw welbekend terrein. Ervaring hebben met Tridion is een pre.

Verder ben je ondernemend, commercieel maar ook creatief. Je bent super klantgericht en weet hoe je hen kunt bereiken met de juiste content. Samen met collega’s wil jij resultaten boeken. Ben jij de ideale kandidaat?

De aanvraag is binnengekomen op 21-05-2019, en de beoogde start is per begin juni.

Geïnteresseerd geraakt door de bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met:

Kelly Geesink, via +31650510290 en via kelllygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim