Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Interim Copywriter voor een Financiële Dienstverlener

Essentie van de opdracht: we zoeken iemand die commerciële teksten en pagina’s voor beleggingsproducten kan schrijven. Samen met het team maak je het online content plan en ben jij degene die eindverantwoordelijk is voor alle content die op de website verschijnt om deze producten beter te verkopen. Conversiestijging is je missie. SEO en optimalisatie-ideeen zijn voor jouw welbekend terrein. 

Verder ben je ondernemend, commercieel maar ook creatief. Je bent super klantgericht en weet hoe je hen kunt bereiken met de juiste content. Samen met collega’s wil jij resultaten boeken. Heb je daarbij ook nog eens affiniteit met beleggen? Dan ben jij de ideale kandidaat! 

De aanvraag is binnengekomen op 01-10-18, en de beoogde start is zo snel mogelijk.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met

Kelly Geesink, via +31 650510290 of via kellygeesink@sqiq.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim