Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Copywriter & Interim Content Expert voor een Financiële Dienstverlener

We hebben wéér een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdrachten:

Interim Copywriter.
Essentie van de copywrite-opdracht: door ontwikkeling en professionalisering van de nieuwe digital chatbot. Je gaat je bezig houden met het implementeren van de chatbot, dat betreft zowel tactiek als operatie (uitwerken van conversaties). Je komt in een team met o.a. een content/copy specialist, UX designer en een business analist. Het team houdt zich bezig met dialogen en specifieke onderwerpen, zoals dagelijkse bankzaken en pas blokkeren om klantvragen af te vangen met de chatbot. Ervaring met Tridion is een pré.

Interim Content Expert
Essentie van de content-opdracht: voor de tweede aanvraag zijn we op zoek naar een Content Expert die zich gaat bezighouden met het ontwikkelen van een nieuwe app voor beleggen. Jij hebt ervaring op het gebied van content voor apps (microcopy), bent accuraat, snel en ondernemend. Jij weet hoe het is om snelheid te maken om proposities verder te verbeteren. Ervaring met Tridion is een pré.

De aanvragen zijn binnengekomen op 27-06-18, en de beoogde start voor beide functies is per medio juli.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim