Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Iets voor jou?

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Corporate Communications Specialist.  

Essentie van de opdracht: jij bent verantwoordelijk voor de digitale content strategie van de externe onlinekanalen en zorgt ervoor dat deze in lijn in met de algemene communicatiestrategie en – doelen. Jij draagt zorg voor de bedrijfswebsite en social media en werkt daarbij nauw samen met externe communicatiecollega’s. Jij houdt relevante publicatieplanningen bij, organiseert redactievergaderingen en stemt het redactionele plan af op strategische doelstellingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het publiceren van persberichten, opstellen van nieuwsbrieven en zorg je voor een up-to-date website. Daarnaast werk je samen met de stakeholders en onderzoek je de behoefte van de specifieke kanalen en voer jij, waar nodig, de strategieën uit. 

De aanvraag is binnengekomen op 30-01-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Heb jij internationale corporate communicatie ervaring en neem jij graag het voortouw bij de ontwikkeling van digitale contentstrategie? Meld je dan hieronder aan en laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe aanvragen? Volg ons dan nu op LinkedIn!

meld je aan Terug naar interim