Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim CRM Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim CRM Marketeer voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als CRM Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle CRM activiteiten. Email speelt hier een belangrijke rol. Op basis van alle klantdata, de CRM strategie en de marketingkalender richt je campagnes in. Je beheert de campagne-omgevingen die aansluiten op de doelstellingen van de organisatie. Dit altijd vanuit een omni-channel perspectief en mobile first. Je analyseert de campagneresultaten en komt tot verbeterplannen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen, implementeren, monitoren en verbeteren van CRM marketing campagnes. Je voedt de hele organisatie met klantinzichten. Het gaat om het verhogen van de Customer Lifecycle Value, en je denkt mee over de verdere ontwikkeling van het loyaliteitsprogramma. Je verdiept je in de kwaliteit van de klantdata in de (CRM)systemen en databases en voert (data)analyses en quick scans uit op de klantbase. Ben je data gedreven, sterk analytisch  en commercieel? Heb je ervaring met één of meerdere (retail) CRM systemen (Voyado is een pré)?

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 07-01-2022 en de beoogde start is per direct, voor 4-5 dagen per week voor ongeveer 3 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl.

Meld je aan Terug naar interim