Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim CRM Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim CRM Marketeer voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als CRM Marketeer ben je (mede)verantwoordelijk voor de complete leadfunnel van marketing naar sales. Dit doe je onder andere door het (verder) opzetten en uitrollen van de CRM strategie en werkwijze. Naast het uitdenken van de journeys, implementatie van Marketing Automation en het versturen van de mailings, ben jij degene die de A/B testen inplant en zorgt voor de juiste data-analyses. Daarnaast richt jij je op het verder ontwikkelen van het loyaliteitsprogramma. Vanuit jouw eigen ervaring en kennis bepaal je de inhoud van de mail, maak je de meest geschikte selecties van doelgroepen en bepaal jij op welk moment de mail het beste verstuurd kan worden. Het hebben van ervaring met TritonX & Copernica is een pré! Tot slot ben je continu bezig met het optimaliseren van de e-mails en het klanten database bestand. Kan jij goed samenwerken? Lijkt het jou leuk om met dat team te zorgen voor groei in het klantendatabase en er samen voor te zorgen dat de retentie verhoogd wordt? En kun jij snel schakelen? Dan zoeken wij jou! 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 25-02-2022 en de beoogde start is per april, voor 4 dagen in de week.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via +31 6 53128802 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Meld je aan Terug naar interim