Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim CRM Marketeer.

Essentie van de opdracht: Als Interim CRM Marketeer ga je zowel on- als offline complexe data-driven campagnes bedenken, creëren en ontwikkelen. Ook help je bij het A/B testen van bestaande campagnes om de conversie hiervan vervolgens te verbeteren. Je werkt mee aan de realisatie van het CRM beleid en de vertaling hiervan, terwijl je tegelijk al bezig bent met het bedenken van toekomstige marketingactiviteiten. Je draagt bij aan de opzet en optimalisatie van customer journeys, hierbij let je specifiek op de cross-sell doelstellingen. Ervaring met cross-selling is dan ook een pré. 

Deze aanvraag is binnengekomen op 20-7-2018 en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim