Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim CRO Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim CRO Specialist voor een energiemaatschappij:

Essentie van de opdracht: Jij weet als geen ander hoe je als CRO Specialist moet analyseren, optimaliseren en dit vertaalt binnen jouw team en bent dus “die hard” CRO’er! Binnen de organisatie is data verzamelen en analyseren de rode draad met als doel om de klant betere service te verlenen. Je gaat de nieuwe website herbouwen, vanuit de rebranding moeten nog een aantal dingen verbeterd worden en ze zoeken hiervoor iemand met lef! Samen met de andere experts word je verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe producten en services op de website. Jij bent verantwoordelijk voor de optimalisatie van de verschillende customer journeys. Jouw doel is om samen met het team de conversie te verhogen op de website. Jij bent creatief in het bedenken van verbeterscenario’s, hebt analytische kennis om data te kunnen interpreteren en uiteraard technische kennis om goede testen te realiseren.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 24-03-2020 en de beoogde start is per april, 24 uur per week, de opdracht loopt tot eind dit jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan! Tess Hoens, via tesshoens@sqiq.nl of bel +3120 800 6004.

Meld je aan Terug naar interim